Eladó családi ház Pilis 45 950 000 Ft

Leírás

Monor és Albertirsa között fekvő településen, Pilisen található ez az egyszintes, jelenleg nappali + 2 hálószobás, nagy étkező-konyhás, közel 106 m2-es, tégla építésű, felújított családi ház, rendezett telekkel, melléképületekkel, pincével, beépíthető tetőtérrel, és nagy terasszal.

Az épület nagyon jól alakítható, tágas, napfényes terek jellemzik. A felújítás legnagyobb részét már elvégezték jelenlegi lakói, mert teljesen új tetőt kapott, a nyílászárók szinte mind cserélve lettek, a vezetékek, burkolatok mindenhol újak, és a terasz is bővítésre került. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

Ha új gazdáinak netán több hálószobára lenne szüksége, ez akár az alaprajz minimális megváltoztatásával, vagy a tetőtér beépítésével is könnyedén megvalósítható.

A melléképületek rengeteg lehetőséget rejtenek, használhatjuk őket garázsnak, barkácsolásra, hobbi tevékenységre vagy akár csak tárolásra, netán kisebb háziállat tartására is.

A telek szépen rendezett, széles utcafrontú, teljes összközműves, a locsolást fúrt kút biztosítja.

A szomszédok kedvesek, az egész környék kulturált és rendezett, iskola, óvoda 1-2 utcára, kis bolt a sarkon található.

A közlekedés kiváló, a vasútállomás pár perces sétával megközelíthető, ahonnan a KÖKI 30 perc, a Nyugati 45 perc alatt elérhető vonattal.

Érdemes megnézni! Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Ha hitelre van szüksége, profi hiteltanácsadóink a legjobb hitel ajánlatot garantálják Önnek, teljeskörű, ingyenes ügyintézéssel!

Családi ház részletei

Ár: 45 950 000 Ft
Méret: 105 négyzetméter
Azonosító: 11326982
Irodai azonosító: HZ023490-4541957
Cím: Pilisi eladó 105 nm-es ház
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Térkép