Eladó családi ház Inárcs 64 900 000 Ft

Leírás

Álom otthon egy csendes utcában! Inárcs csendes utcájában megvételre kínálok egy 800 m2-es telken közel 150m2 teljesen felújított és korszerűsített, minden igényt kielégítő családi házat.

Az ingatlanban előszoba, 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba WC-vel, külön mosdó mellékhelyiség található. 2 hatalmas terasz biztosítja a ház és a kert kapcsolatát. A kertben külön kerti tároló is található. Gyönyörű tuják övezik körbe a kertet.

Az utcáról a bámészkodó pillantások ki vannak zárva. Az udvar kocsibeálló része viacolorral borított, a kert hátsó része pedig füvesített.
A ház fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik padlófűtésen és radiátorokon keresztül, hűtését és fűtést klíma biztosítja. A nappaliban egy kandalló is biztosítja télen a meleget.

A gépesített, beépített konyhabútort és szekrényeket a vételár tartalmazza.

Az épület 2020-ban teljesen felújításon esett át. A kertkapu automatizált. A vételár megfizetésével szinte azonnal birtokba vehető.

Inárcson Bölcsőde, Óvoda és egy kiváló Általános Iskola működik, amely mindösszesen 2 perc sétálva, hiszen az utca végén található. Budapest-Lajosmizse útvonalon vasúthálózat, Inárcs - Népliget útvonalon pedig távolsági busz közlekedik, mely 30 perc alatt a fővárosba ér.

Hívjon bizalommal, hogy személyesen bemutathassam Önnek ezt a remek ár/érték arányú ingatlant! Teljes körű szolgáltatásaink: Ingatlanok értékesítése-bérbeadása, adásvételi szerződés teljes körű lebonyolítása, jogi tanácsadás, energetikai tanúsítvány.
Bankfüggetlen, díjmentes Hitelügyintézés

Referencia szám: HZ020059

Családi ház részletei

Ár: 64 900 000 Ft
Méret: 146 négyzetméter
Azonosító: 11302154
Irodai azonosító: HZ020059-4326710
Telek: 805 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép